Logo of Team Belgium

In de lente van 2018 is Antwerpen van 13 tot 15 april gaststad voor het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek. Eén week voor het wereldkampioenschap - van 4 tot 10 april - staan op dezelfde locatie de World Age Group Competitions op het programma. Hier komen de beloftevolle jongeren in actie. Wilt u onze Belgische top aan het werk zien en een gratis duo ticket winnen, doe dan mee aan onze wedstrijd.

Kans maken op één van de 10 duo tickets doet u zo :

Stuur vóór vrijdag 30 maart 2018 – 10u00 een e-mail met uw naam, voornaam, taal, geslacht  en antwoord op onderstaande wedstrijdvragen naar info@olympic.be met als vermelding “ACROBATICS”.

De twee wedstrijdvragen zijn :
1. Waar in Antwerpen vindt het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek plaats?

2. Hoeveel inschrijvingen zullen wij ontvangen hebben op vrijdag 30 maart 2018 – 10:00?

U bent niet bij de gelukkigen, niet getreurd er zijn nog tickets beschikbaar via https://www.teleticketservice.com/tickets/2017-201...

Over acrobatische gymnastiek
Acro is een gymnastiekdiscipline die uitgevoerd wordt in teamverband en waarbij er geturnd wordt op een verende gymnastiekvloer. In deze gymnastiekdiscipline worden indrukwekkende piramides afgewisseld met salto’s, tumbling en dans. Dit alles wordt samengevoegd tot een oefening en uitgevoerd op muziek. In deze discipline behoort België bij de absolute wereldtop. Uitgebreide informatie vindt u op www.acrobatics2018.com.