​Share the dream

Sporters verstaan elkaar: we hebben allemaal nood aan steun en aanmoedigingen. Team Belgium staat volledig achter de Rode Duivels om die Wereldbeker in Brazilië te winnen. We hopen dat alle supporters er ook voor ons zullen zijn tijdens de Olympische Spelen in Rio binnen twee jaar.

De Rode Duivels beleven mooie momenten op het WK voetbal in Brazilië. Na hun terugkeer zal het gelukkig niet lang duren voor we opnieuw kunnen supporteren voor Belgische topsporters. In 2016 keert Team Belgium immers terug naar Rio voor de Olympische Spelen. We hopen dan op evenveel steun en enthousiasme te kunnen rekenen voor onze atleten.


Dat is ook de boodschap die verschillende bekende namen uit de sportwereld gaven bij hun passage in Rio tijdens de Wereldbeker: “Beste supporters, hou nog wat over voor de O.S. van 2016!” Onder anderen minister van Landsverdediging Pieter De Crem, KBVB-bondsvoorzitter François De Keersmaecker, CEO van de KBVB Steven Martens en ex-topbasketter Tomas Van Den Spiegel zetten met een T-shirt deze boodschap kracht bij.

Ook jij kan nu al je steun betuigen aan Team Belgium via www.teambelgium.be en onze Facebookpagina.

Share the dream! 

Naar het nieuwsoverzicht

Nog 274 dagen tot
Olympische Zomerspelen Tokio 2020