Logo of Team Belgium

Kim Gevaert, Heidi Rakels, Evy Van Acker, Dominique Cornu, Tom Goegebuer, zijn slechts enkele van de 119 olympiërs die op 21 juni met u een olympische uitdaging willen aangaan tijdens de Run To Rio. Wij kennen vijf goede redenen om deel te nemen !

Eerste goede reden

U steunt er de atleten van Team Belgium mee.Winnen op het hoogste niveau kan enkel als alle actoren hun onmisbare bijdrage leveren... ook dat van u en uw bedrijf?

Tweede goede reden

Wij beloven dat het op 21 juni een unieke teambuilding beleving wordt samen met olympische iconen van weleer en van vandaag !

Derde goede reden

Deelnemen getuigt van actief en gezond ondernemingschap. Een bedrijf dat lichaamsbeweging promoot bij zijn medewerkers vindt welzijn op het werk belangrijk en voert een respectvol personeelsbeleid

Vierde goede reden

Kim Gevaert, Sabine Appelmans, Evy Van Acker, Marie-Isabelle Lomba, Gaston Roelants, Heidi Rakels, … ontmoet ze allemaal tijdens de Run To Rio.

Vijfde goede reden

Als kers op de taart wordt op het einde van de dag tijdens een tombola een reis voor twee personen naar de Olympische Spelen in Rio geloot!

Verloop van de MarathLon

Nog even in het kort hoe het verloop van de MarathLon er zal uitzien : vijf lopers van hetzelfde team lossen elkaar af om samen de afstand van een marathon, 42,195 km,af te leggen. Ookzal elk team nog2 ‘challenges’ van een olympische atleet moeten aangaan.

Meer dan 210 bedrijven schreven zich reeds in. Er is nog plaats ! Schrijf uw bedrijf hier in.
Team Belgium dankt u !#RunToRio